Det eneste, der slår at opdage noget godt, er at give det videre

Anbefal et medlem til Lederne og få 3 måneders gratis organisationskontingent

.

.

.

Gør noget godt for en i dit netværk 

Det koster ikke noget at dele og glæde andre med de perler vi opdager. Ligegyldigt om det drejer sig om skønne rejsemål, hyggelige spisesteder eller en professionel sparringspartner, så kan det altid betale sig at gøre noget godt for sit netværk

 

For i sidste ende handler det hverken om at give eller få, men om at dele – både viden, erfaringer og gode anbefalinger.

 

Få 3 måneders gratis organisationskontingent til en værdi af op til 585 kroner, hver gang én du anbefaler, bliver medlem af Lederne.

 

"Jeg anbefalede en leder i mit netværk. 
Han var medlem af en anden faglig organisation, men jeg sagde: 'Du skal da over til Lederne' - både i forhold til medarbejdere og sparring om ledelse".

- Sarah Stig Andernsen, Teleagent/coach

"Jeg fik anbefalet Lederne af en af mine ledere.
Jeg kunne høre, at jeg fik meget mere for færre penge. Det er nogle gode kurser, som jeg gerne vil gøre brug af, og kontingentet er det halve af, hvad jeg betalte før."

- Daniela Paustina, Distrikchef

Spar penge på dit medlemsskab

Hver gang én du har anbefalet bliver medlem af Lederne, trækker vi 3 måneder organisationskontingent fra på din næste opkrævning. 

OM LEDERNE

Lederne er en interesseorganisation og A-kasse for ledere og andre betroede medarbejdere. Vi repræsenterer mere end 115.000 medlemmer, og vi har som den eneste faglige organisation i Danmark specialiseret os i ledere og ledelse – derfor hedder vi Lederne.

 

Som medlem kan du trække på et en bred vifte af eksperter, der har erfaringen og kompetencerne til at udvikle dig og hjælpe dig videre, når du møder udfordringer i lederjobbet.

PERSONDATAPOLITIK

Husk, at orientere den du anbefaler om videregivelsen af oplysninger til os.

Vi henviser desuden til Ledernes persondatapolitik, som du kan læse mere om her

 

lederne-logo