Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

ANBEFAL ET MEDLEM OG VIND EN GENOPLADNING PÅ MALDIVERNE

Sluk for kalenderen og tænd for solen. Skift vandpyt ud med vandkant. Luk øjnene, læn dig tilbage og lad op.

.

.

.

Vind 10 dages ø-retreat for to – det kræver kun, at du anbefaler et medlem.

På den måde gør du både noget godt for dig selv, og den du anbefaler. Du får chancen for at slappe af på Maldivernes hvide sandstrande. Mens det nye medlem får adgang til enten Lederne, Virksom eller Pro – tre organisationer specialiseret i at udvikle og hjælpe ledere, selvstændige og funktionærer i deres arbejdsliv.

Du får 1 lod  pr. anbefaling i konkurrencen om en rejse for to til Maldiverne med Spies og 3 måneders organisationskontingent, hvis din anbefaling bliver medlem.

Hvorfor anbefale et medlem?

Professionel og personlig rådgivning


Hurtig juridisk bistand


Økonomisk sikkerhed


Et af landets laveste kontingenter

lederne-logo pro-logo virksom-logo

PRÆMIE OG KONKURRENCEVILKÅR

Hver gang du anbefaler et medlem til Lederne, PRO eller Virksom får du 1 lod i konkurrencen om en rejse for to til Maldiverne med Spies. Jo flere anbefalinger, jo flere lodder. Bliver den du anbefaler medlem af enten Lederne, PRO eller Virksom, får du desuden 3 måneders organisationskontingent (værdi op til 517 kr.).

Præmien gives som et gavekort på 50.000 kr. til Spies. Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencen løber til og med august 2018. Vinderen udtrækkes i løbet af september 2018. Vinderen får direkte besked og offentliggøres efterfølgende i Nyt fra Lederne, Nyt fra Virksom og Nyt fra PRO. Ansatte i Ledernes Hovedorganisation kan ikke deltage.