Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

KOM GODT FRA START I DET NYE ÅR

.

.

.

Vind tid i hverdagen  anbefal et medlem og deltag i konkurrencen om gavekort til måltidskasser fra Aarstiderne

Med en måltidskasse slipper du for besværet med selv at skulle finde på og handle ind til aftensmaden. Kassen kommer med ingredienser og opskrifter til tre eller flere måltider til hele familien. Alle varer er økologiske og leveres direkte til din hoveddør.

1. præmie: Gavekort til Aarstiderne for 10.000 kr.
2- 3. præmie: Gavekort til Aarstiderne for 5.000 kr.
4- 7. præmie: Gavekort til Aarstiderne for 2.500 kr. 

Du får 1 lod pr. anbefaling i konkurrencen om gavekort til Aarstiderne til en samlet værdi af 30.000 kr. Du får også 3 måneders organisationskontingent (værdi op til 517 kr), hvis den du anbefaler bliver medlem af Lederne eller af en af Ledernes to søsterorganisationer: Virksom for selvstændige eller PRO for funktionærer.

Giv dit netværk adgang til de samme fordele som dig

Professionel og personlig rådgivning


Hurtig juridisk bistand


Økonomisk sikkerhed


Et af landets laveste kontingenter

PRÆMIE OG KONKURRENCEVILKÅR

De 7 præmier udbetales i form af gavekort til måltidskasser og/eller frugt- og grøntkasser fra Aarstiderne. Gavekortene gælder i 3 år, og vinderne vælger selv, hvilke af Aarstidernes gavekortpakker de vil have. Vinder du fx 4. præmien, kan du vælge gavekort for 2.500 kr. Du kan se de forskellige gavekortpakker på www.aarstiderne.com/gavekort.

Kampagnen kører til og med februar 2019, og vinderne udtrækkes primo marts 2019. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende i Nyt fra Lederne. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter, og ansatte i Ledernes Hovedorganisation kan ikke deltage. lederne-logo