Kender du en, der går lige så meget op i ledelse som dig?

Anbefal et medlem til Lederne og få 3 måneders gratis organisationskontingent

.

.

.

Gør noget godt for en, du kender

Kender du en leder, der deler din passion for ledelse. En, der sætter pris på faglig udvikling, karrieresparring, og som hverken er bange for at lære noget nyt eller for at lære fra sig. En, der gerne vil stå stærkere til lønsamtalen, udvide sit professionelle netværk og få mest muligt ud af sit potentiale. Så kender du måske en, der vil sætte pris på at blive anbefalet til Lederne.

 

Få 3 måneders gratis organisationskontingent til en værdi af op til 585 kroner, hver gang én du anbefaler, bliver medlem af Lederne.


Giv dit netværk adgang til de samme fordele som dig

Professionel og personlig rådgivning


Hurtig juridisk bistand


Økonomisk sikkerhed


Et af landets laveste kontingenter

"Jeg anbefalede en leder i mit netværk.
Han var medlem af en anden faglig organisation, men jeg sagde: 'Du skal da over til Lederne' - både i forhold til medarbejdere og sparring om ledelse".

- Sarah Stig Andernsen, Teleagent/coach

"Jeg har anbefalet Lederne til min kone.
Jeg er tilfreds med at være hos Lederne, og jeg ved, at min kone som projektleder også kunne have gavn af at blive medlem."

- Thomas Hauks, Fagkoordinator

OM LEDERNE

Lederne er en interesseorganisation og A-kasse for ledere og andre betroede medarbejdere. Vi repræsenterer mere end 115.000 medlemmer, og vi har som den eneste faglige organisation i Danmark specialiseret os i ledere og ledelse – derfor hedder vi Lederne.

 

Som medlem kan du trække på en bred vifte af eksperter, der har erfaringen og kompetencerne til at udvikle dig og hjælpe dig videre, når du møder udfordringer i lederjobbet.

PERSONDATAPOLITIK

Husk, at orientere den du anbefaler om videregivelsen af oplysninger til os.

Vi henviser desuden til Ledernes persondatapolitik, som du kan læse mere om her

 

lederne-logo