Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Vejen til det nye job

Ledernes Outplacement er et tilbud til alle opsagte ledere og betroede medarbejdere. Vi tilbyder et intensivt og effektivt forløb, hvor du sammen med professionelle og erfarne rådgivere arbejder målrettet med din personlige afklaring og praktikken frem mod et nyt job.

En afskedigelse vil for de fleste ledere opleves som en voldsom forandring i såvel arbejdsliv som privatliv. For mange ledere har det stor værdi at komme hurtigt videre.

Med Ledernes Outplacement opnår du et målrettet forløb, som indeholder en afklaring af dine personlige kompetencer og ønsker med henblik på at finde ikke bare et nyt job - men det rigtige job.

Forløbet er individuelt tilpasset og tager afsæt i dine behov og ønsker. Ledernes Kompetencecenter tilbyder forløb betalt af såvel arbejdsgiver som den enkelte leder.

Fortæl mig mere

Indhold og udbytte

De fleste opsagte ledere er som regel i stand til at finde et nyt job ved egen hjælp. Udfordringen består typisk i hurtigt og målrettet at finde det rigtige job, som er båret af din passion. Med Ledernes Outplacement hjælper vi dig med klarhed over dine kompetencer og de muligheder du har i forskellige typer af lederjobs og brancher.

Et outplacementforløb hos Ledernes Kompetencecenter består af en række faglige elementer, som tilpasses og tilrettelægges den opsagte leders konkrete ønsker og behov. De grundlæggende elementer er:

  • Kompetenceafklaring – personlige og faglige kompetencer, resultater m.v.
  • Mål og strategi – udarbejdelse af mål og strategi for jobsøgningsprocessen
  • Præsentationsmateriale – CV, kompetenceprofil og skriftlige ansøgninger
  • Jobsøgningskanaler og jobmarked – introduktion til brug af diverse jobdatabaser, hjemmesider, rekrutteringsbureauer, headhuntere og social netværk som LinkedIn.
  • Jobsamtale – forberedelse til samtalesituation herunder mulighed for træning vi videooptagelser
  • Netværk – introduktion til netværksfilosofien, kortlægning af det personlige netværk og mulighederne for at bearbejde og udvide netværket
  • Handlingsplan – strategien for jobsøgningen er løbende til realitetstjek. I denne fase lægges der vægt på sparring om de udfordringer, som opstår i en aktiv jobsøgningsproces

Personlig rådgiver

Når du gennemfører et outplacementforløb hos Ledernes Kompetencecenter, får du tilknyttet en personlig rådgiver, der vil være din sparringspartner gennem hele forløbet. Vores team af rådgivere har alle solid leder- og erhvervserfaring, som kan matche ledere på alle niveauer. De har alle et indgående kendskab til de udfordringer, overvejelser og muligheder, som du kan opleve jobsøgende. Rådgiverne trækker samtidig på Ledernes Kompetencecenters mange tilbud indenfor lederkurser og kompetenceudvikling.

Forløb

Alle outplacement forløb består af en række individuelle møder, typisk 10-12, som gennemføres fra lokaler i København, Odense, Kolding, Århus og Ålborg. Et outplacement forløb hos Ledernes Kompetencecenter består som minimum af 4 personlige møder.

Vores konsulenter


charlotteCharlotte Anthonisen har en naturvidenskabelig kandidatgrad fra Københavns Universitet og mere end 10 års erfaring med rådgivning af cirka 3.000 nordiske og engelsksprogede kandidater. Målgruppen er ledere på alle niveauer inkl. direktion, specialister og iværksættere. Hun har desuden erfaring fra kontakt til mange af Danmarks største virksomheder samt internationale virksomheder, hvor fokus er på udviklingsaktiviteter i et globalt marked.

 


liliLilli Thomasen har en finansiel uddannelse, Finansdiplomstudiet og efterfølgende certificeringer inden for ledelsesudvikling, Garuda-test, outplacement og coaching. Hun har mere end 20 års erfaring med ledelse, rådgivning, salg, bestyrelsesposter, 14 års erfaring som selvstændig konsulent, 16 års erfaring med outplacement, kompetenceafklaring, karriererådgivning, ledersparring, undervisning samt netværk.

 


meretheMerete Skov Jensen har mange års erfaring med outplacement på alle niveauer inkl. executive og har i perioder arbejdet koncentreret med medico-branchen i forhold til flytning til udlandet. Mange års ledererfaring i stor ingeniør virksomhed og har ad flere omgange været medejer af firmaer inden for blandt andet reklamebranchen, handel, import (Kina og Australien) og produktion. Den røde tråd for Merete Skov Jensen er mennesker: "At møde mennesker der, hvor de er, og få lov til at være med på rejsen, som bringer folk i mål – det er noget, jeg kan, og det gør mig glad."

 


charlotteoutCharlotte Holm er uddannet cand.ling.merc. i fransk og har siden efteruddannet sig inden for ledelse, HR og coaching. Hun har i mere end 10 år fungeret som coach, rådgiver og sparringspartner for ledere og chefer i danske og internationale virksomheder.

 

 


peterPeter Jacobsen er uddannet inden for salg og markedsføring og HR. Han har senest haft leder- og konsulentstillinger inden for karriererådgivning, headhunting, rekruttering samt inden for vikarbranchen, procesledelse og HR, herunder ansvar for Outplacement. Tidligere har han haft lederstillinger inden for servicebranchen.


 


larsLars Krogh er MBA og certificeret i flere personlighedstests. Han har en omfattende ledelsesbaggrund indenfor business-sparring og forretningsudvikling på nordisk plan. Erfaring som direktør i konsulentfirmaer inden for HR og organisationsudvikling. Mere end 15 års erfaring som leder og konsulent inden for forandringer, omstilling og udvikling af organisationer. Praktisk og handlingsfokuseret erfaring som rådgiver og strategisk sparringspartner til ledere og ledergrupper i processer omkring outplacement, changemanagement, performance og forretningsudvikling.

Kontakt

Ring på telefon 3283 3610 eller skriv til outplacement@lederne.dk for at aftale et uforpligtende møde omkring dit specifikke behov og få en samlet pris for hele forløbet.