Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

KarriereSparring

Som medlem kan du få sparring til din karriere hos vores professionelle ledelsesrådgivere og karrierekonsulenter. Sparringen er gratis og foregår over telefonen.

KarriereSparring giver dig mulighed for at blive afklaret om dine karriereønsker. Hvad er det, der motiverer og engagerer dig i karrieren, og hvilke skridt skal du tage for at komme nærmere dine mål og drømme?

Måske har du brug for at blive skarpere på, hvilke kompetencer og styrker du har, inden du skal søge et nyt job? Eller måske har du brug for sparring til, hvordan du skaber dig et spændende job eller kommer videre i karrieren i din nuværende virksomhed?

KarriereSparring tager afsæt i de udfordringer, som er afgørende for netop din karriereudvikling.

Hvem kan få sparring?
Karrieresparring er for alle medlemmer af Lederne, der er i job eller i opsagt stilling. Du behøver ikke at være jobsøgende for at få glæde af KarriereSparring – det er relevant for alle, der ønsker at træffe bevidste valg i karrieren. Men naturligvis giver vi også feedback på ansøgning og CV.

Sparring for ledige
Er du ledig og medlem af A-kassen LH, kan du også få sparring om din karriere og jobsøgning.
 
Læs mere om sparring for ledige her

Værd at vide

Sådan foregår en sparring

Sparringen foregår over telefonen efter nærmere aftale om indhold og forløber typisk over en til to gange.

Bestil KarriereSparring

Du kan bestille en KarriereSparring i kontaktformularen ovenfor.

Mød ledelsesrådgiverne

Alle ledelsesrådgivere i Lederne har selv en baggrund som ledere og flere års erfaring som sparringspartnere for ledere. Ledelsesrådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.  

Helle Bruun MadsenLedelsesrådgiver Helle Bruun Madsen
Født 1961


Helle Bruun Madsen har mange års erfaring fra interesseorganisationer og offentlig virksomheder.

Helle Bruun Madsen er uddannet cand. jur. og har en Diplom i Ledelse. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet ledelse, projektledelse, rådgivning og samtaler.

 

Michael UhrenholtTeamchef og ledelsesrådgiver Michael Uhrenholt
Født 1967


Michael Uhrenholt har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse af medarbejdere og mellemledere gennem flere år inden for blandt andet detailbranchen og undervisningssektoren.

Michael Uhrenholt har en diplomlederuddannelse og en systemisk leder- og konsulentuddannelse samt uddannet facilitator- og procesleder.
Michael er i gang med en certificering som coach.


 

Trine DilèngLedelsesrådgiver Trine Dilèng
Født 1964


Trine Dilèng har beskæftiget sig med ledelse, udvikling af mennesker, kommunikation og markedsføring i hele sit arbejdsliv.

Trine Dilèng er internationalt certificeret coach, konfliktrådgiver og stresscoach, og hun videreuddanner sig løbende inden for positiv psykologi, coaching, ledelse og kommunikation. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men foretog et karriereskift og har mange års erfaring som leder i det private erhvervsliv.

  

Lise Kruse MadsenRådgivningskonsulent Lise Kruse Madsen
Født 1967


Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR og stresshåndtering i en stor del af sit arbejdsliv.

Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop afsluttet et uddannelsesforløb i erhvervspsykologi. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, samtaler og rådgivning.

 

Flemming AndersenLedelsesrådgiver Flemming Andersen
Født 1962


Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.

Flemming Andersen er uddannet cand. merc., og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S og taget en systematisk lederuddannelse.

 

Bjarne Henning JensenLedelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen 
Født 1960


Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, Ph.D. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

 

Birgitte AlstrømLedelsesrådgiver Birgitte Alstrøm
Født 1970


Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder.

Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i Afsætning og gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modeling samt uddannet facilitator.

                       
Karreireværktøjer
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback