Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter i Nordjylland

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Berit Renneberg

Karin RennebergBerit har mange års erfaring med karriererådgivning og sparringer på optimering af CV, ansøgningsskrivning og uopfordret jobsøgning, match af kompetencer til jobkrav, forberedelse til jobsamtaler, elevatortalen samt brugen af LinkedIN i jobsøgningen. Hun har i mange år arbejdet med outplacement for nordjyske virksomheder, faciliteret workshops inden for jobsøgningsværktøjer, og har erfaring med rekruttering for private virksomheder. Er certificeret i og har erfaring med testværktøjet MPA Master Person Analysis og i EASI typologitest.

Simon Christian Bang

Karrierekonsulent, oktober 2016Simon Christian Bang arbejder med coaching og karrieresparring, rådgivning i CV/ansøgning og jobsamtaletræning. Desuden beskæftiger han sig med undervisning, det personlige salg og jobsøgningsstrategi.

Simon har flere års erfaring fra det private erhvervsliv med blandt andet salg og marketing og den seneste årrække med karriererådgivning inden for beskæftigelsesområdet. Endvidere strækker hans interesseområder sig over i organisationspsykologi og forandring, kommunikation i organisationer samt ledelse.

Han er uddannet cand.mag. og har forskellige kurser inden for blandt andet projektledelse, MBTI og coaching.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 19.07.2017

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback