Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter i Midtjylland

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Andreas Kruse

Karrierekonsulent, oktober 2016Andreas Kruse giver sparring inden for ansøgning og CV. Han vejleder i kompetenceløft og afklaring af jobområder. Desuden er Andreas facilitator for både netværk og uddannelsesforløb.

Andreas har mange års erfaring med udvikling af menneskelige ressourcer, herunder afklaring job og uddannelse, outplacement, etablering af uddannelsesforløb, oprettelse af netværk.

Han har læst HD Organisation og har en Master i arbejdsmarked og personaleforhold.

Ann Lie Nielsen

Ann Lie NielsenAnn Lie Nielsen er en erfaren rådgiver inden for kompetence- og værdiafklaring, sparring på ansøgning og CV, den uopfordrede jobsøgningsproces, jobsamtalen, elevatortalen samt stress og stresshåndtering. Ann Lie har særlig fokus på den anerkendende samtale samt på stress og trivsel.  Ann Lie har flere års erfaring inden for HR samt som karriererådgiver og underviser inden for beskæftigelsesområdet. Hun har en international kandidatgrad i ledelse og organisation og er certificeret coach og stress coach.

Edel Mikkelsen

KarrierekonsulentEdel Mikkelsen giver karriererådgivning, coaching og stresscoaching. Med en baggrund inden for både ledelse og rekruttering samt mange års erfaring som konsulent og stresscoach har Edel et godt og solidt fundament.

Edel er en kompetent sparringspartner med særlige kompetencer inden for karriererådgivning og stresscoaching med fokus på trivsel og personligt lederskab

Hun har læst HD i Organisation, og er ICF-certificeret coach samt psykoterapeut (MPF).

Karin Bjørn

Karin har mere end 15 års erfaring inden for HR og ledelse, bl.a. som HR Manager i globale virksomheder. Desuden er hun en erfaren formidler, rådgiver og coach, med mere end 3.000 rådgivnings- og coachingsamtaler bag sig.

 

Certificeret Transition Coach Practitioner (EMCC), samt certificeret i DISC og People Tools. Pt. i gang med en psykoterapeutuddannelse. (MPF) afsluttes 2020. Særlige kompetencer: afklaringsprocessen, individuel coaching, feedback på ansøgning og CV, uopfordret jobsøgning samt LinkedIn

Marianne Mørch Pedersen

Karrierekonsulent, oktober 2016Marianne har et godt kendskab til beskæftigelseslovgivning og arbejdsmarkedsforhold. Hun følger løbende udviklingen på arbejdsmarkedet og har et stort netværk i erhvervslivet. Hun er en erfaren sparringspartner i forhold til uddannelses- og karrieremuligheder. Marianne har særlige kompetencer inden for jobsøgningsteknik og giver gerne inputs til et godt CV og en målrettet ansøgning. Hun har tidligere arbejdet inden for salg, undervisning og ledelse. Marianne har også haft selvstændig virksomhed.

Simon Arensbach

Karrierekonsulent, oktober 2016Simon Ahrensbach har adskillige års erfaring indenfor beskæftigelsesområdet med særlig fokus på karriererådgivning, sparring på CV og ansøgning, LinkedIn, personlig branding, jobsamtalen, trivsel og facilitering af workshops. Simon har ligeledes stor erfaring indenfor uddannelsesmuligheder og kompetenceudvikling.

Simon har arbejdet som leder i detail- og it-branchen i nationale og internationale virksomheder.

Han er uddannet inden for international transport og logistik. Han har løbende efteruddannet sig inden for HR, ledelse, samtaler og rådgivning og er i færd med at tage en diplomuddannelse i ledelse.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 13.07.2018

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback