Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter på Midt- og Sydsjælland

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Hana Katrine Novak

Karrierekonsulent, oktober 2016Hana Katrine Novak har 20 års erhvervserfaring som selvstændig ledelsesrådgiver og problemløser for danske virksomheder i ind- og udland samt fra drift af egne virksomheder indenfor international handel og byggebranchen. Ledelse, salg, kommunikation samt ressourceoptimering og forretningsudvikling har sammen med rådgivning været gennemgående nøglekompetencer.

De seneste år har hun omsat sine erfaringer inden for Outplacement, karriererådgivning, stresscoaching samt undervisning i emner som personligt lederskab samt målrettet og sælgende kommunikation ved karriereskifte og jobsøgningsaktiviteter.

Hun er certificeret mastercoach, karriererådgiver og stresscoach.

Lis Ødegaard

Karrierekonsulent, oktober 2016Lis Ødegaard har mange års erfaring fra det offentlige og private arbejdsmarked. De seneste fem år har hun arbejdet inden for beskæftigelsesområdet med fokus på blandt andet formidling.

Arbejdsopgaverne har de sidste 15 år blandt andet været coaching af ledere og medarbejdere, sparring inden for ansøgning, CV og jobsamtale samt kompetenceafklaring, karrieresparring og undervisning.

Peter Lund Kirkegaard

Karrierekonsulent, oktober 2016Peter Lund Kirkegaard arbejder med individuel karrieresparring, jobsøgningsstrategi, kompetenceafklaring samt rådgivning omkring ansøgning og CV.

Peter har mange års erfaring med beskæftigelsesområdet med at rådgive mennesker omkring mulighederne på jobmarkedet, outplacement samt undervisning og har tidligere arbejdet med salgsledelse i rekrutterings- samt konferencebranchen.

Han er uddannet Akademiøkonom og har løbende efteruddannet sig inden for HR og ledelse. Peter er certificeret i Extended DISC og SHL persontestværktøjer.

Søs Bencke

Søs BenckeSøs Bencke er en erfaren sparringspartner, certificeret coach og med mange års erfaring som foredragsholder. Søs har arbejdet professionelt med hele paletten af opgaver indenfor karrieresparring. Hendes styrke ligger i samspillet mellem mennesker og gennem en anerkendende og motiverende tilgang medvirker hun til afklaring, motivation og arbejdsglæde. De faglige kompetencer er udviklet gennem mange år med opgaver indenfor taktisk salgsledelse, salgsstrategi, kampagneplanlægning og uddannelse af sælgere/salgschefer indenfor Tele/IT og Medico.

 

Søs dækker hele spektret i sin sparring fra den grundlæggende afklaring af kompetencer, det skriftlige jobsøgningsmateriale og mundtlige præsentationer til workshops/sparring omkring kultur, værdier og motivation.
Søs har en Diplom i ledelse, er certificeret Transition Coach Practitioner / NLP Practitioner samt Extended DISC.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 27.09.2017

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback