Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter i Hovedstaden

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Anette Bodam

Karrierekonsulent, oktober 2016Med afsæt i den anerkendende metode rådgiver Anette Bodam inden for karriereudvikling, kompetenceafklaring, jobsøgningsprocesser, præsentations- og samtaleteknik.

Anette har en solid erfaring med profilanalyse-værktøjer og arbejder med konflikt- og stresshåndtering samt kommunikation og trivsel.

Anette er uddannet fra Frankrig inden for sprog og litteratur med en bred international baggrund inden for salg, marketing, HR og ledelse. Hun er certificeret professionel coach med mange års erfaring som foredragsholder, underviser og personlig sparringspartner.

Anne Nørskov-Hellesøe

KarrierekonsulentAnne har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, hvor hovedområderne har været ledersparring, forandringsledelse, kommunikation og undervisning i forb. med organisatorisk implementering. Hun er uddannet i kommunikation fra Københavns Universitet og har løbende efteruddannet sig bl.a. som Facilitator og som Proceskonsulent hos erhvervspsykolog Kit Sanne Nielsen.

Anne tilbyder sparring til kompetenceafklaring, karriereplan, jobsøgningsstrategi og jobsamtalen og feedbak på CV og ansøgning.

Christina Hjorth Johnsson

Christina Hjort JohnssonKarriererådgivning, undervisning, outplacement og HR er nøgleord i Christinas karriereforløb. Hun rådgiver ledige i forhold til jobsøgning, herunder afklaring af kompetencer, strategi og job mål. Tilskyndelse til handling og forandring er vigtigt, og hun har fokus på at skabe et motiverende personligt møde. Er uddannet Cand. Comm, og er certificeret i personlighedstesten Master Profilen og Big Five, samt coaching.

Dorthe Katrine Arrnsø

Dorthe Andersen-ArrnsøDorthe Katrine Arrnsø arbejder med karrieresparring, personlig sparring, kompetenceafklaring og outplacement.

Dorthe har mange års erfaring inden for ledelse, undervisning, HR, karriesparring, rådgivning og outplacement fra organisationer og selvstændig virksomhed.
Gennem motivation og personlig rådgivning, bringer Dorthe medlemmernes ressourcer og udvikling optimalt i spil og tager højde for den enkeltes udfordringer.

Dorthe er uddannet psykoterapeut, er practitioner i NLP og er certificeret transitionscoach.

Henrik Saaby Larsen

Karrierekonsulent, oktober 2016Henrik Saaby er koordinator og karrierekonsulent i team Job & Karriere. Han arbejder med karriererådgivning, outplacement og forretningsudvikling af Ledernes medlemsservices. Han rådgiver skandinaviske og engelsktalende medlemmer.

Henrik har mange års erfaring fra leder- og specialistroller inden for salg, markedsføring og forretningsudvikling primært fra globale virksomheder indenfor IT (Services & Software) og Life Science.

Han er uddannet Akademiøkonom, og har efteruddannet sig inden for ledelse og coaching.

Lisa Brosbøl Olsen

karrierekonsulentLisa Brosbøl Olsen arbejder med sparring i motivation, undervisning, afklaring, udvikling, ansøgning samt CV. Lisa har stor erfaring inden for beskæftigelsesområdet, ledelse, undervisning og professionel kommunikation.

Lisa er uddannet inden for regnskab. Hun har en merkonomuddannelse og en diplomuddannelse i ledelse.

Maj Steenbuch Djurhuus

Maj Steenbuch DjurhuusMaj leder virksomheder og medarbejdere gennem forandringsprocesser og med en professionel tilgang varetager hun specialistrollen ved outplacement, omplaceringer, personligt lederskab, stresshåndtering og trivsel. Værktøjskassen er stærk og Maj kan bl.a. hjælpe dig med karrieresparring, jobsøgningsstrategi, kompetence- og værdiafklaring. Maj er uddannet Psykoterapeut (MPF), Stresscoach, HR-konsulent og er certificeret i Master Profilanalyse (MPA) og The Passion Test Business.

Peter Lund Kirkegaard

Karrierekonsulent, oktober 2016Peter Lund Kirkegaard arbejder med individuel karrieresparring, jobsøgningsstrategi, kompetenceafklaring samt rådgivning omkring ansøgning og CV.

Peter har mange års erfaring med beskæftigelsesområdet med at rådgive mennesker omkring mulighederne på jobmarkedet, outplacement samt undervisning og har tidligere arbejdet med salgsledelse i rekrutterings- samt konferencebranchen.

Han er uddannet Akademiøkonom og har løbende efteruddannet sig inden for HR og ledelse. Peter er certificeret i Extended DISC og SHL persontestværktøjer.

Per Casthøj

PerPer arbejder med karriererådgivning, undervisning, sparring på ansøgning og CV samt rådgivning og træning i jobsamtalen og har mange års ledererfaring inden for rådgivning, kundeservice og ledelse. Primært fra rejse-, forsikring- og pensionsbrancherne. Udover det har han desuden flere års erfaring med outplacement og beskæftigelsesområdet.

Han har en akademiuddannelse i ledelse, uddannet NLP Practitioner og certificeret i Extended DISC. Per har løbende efteruddannet sig bl.a. inden for ledelse og coaching.

Simona Panowski

Simona PanowskiSimona har en solid bagrund i Search & Selection af ledere og topledere, og hun har i mange år også arbejdet med Outplacement, Transition Management, Business Coaching, lederudvikling samt udvikling/facilitering af workshops og ledernetværk.

Simona er certificeret Business Coach (CTI/ICF) samt i DiSC testværktøjer.

Simona har et skarpt fokus på det strategiske i din afklarings- og jobsøgningsproces; kompetencematch til jobkrav, rekrutteringsprocessen, jobsamtalen, dit pitch eller din forretningsplan ved virksomhedsetablering.

Tina Wilk

Tina WilkTina Wilk har i gennem mange år været selvstædig konsulent og arbejdet med personligt lederskab, rådgivning, sparring, karriererådgivning, forandringsprocesser og konflikthåndtering med ledere på alle niveauer. Tina er i særlig grad optaget at kompetence- og værdiafklaring, samt hvilke signaler vi sender gennem vores cv/ansøgning og personlige kompetencer ved jobsamtalerne.

Tina er uddannet psykoterapeut, certificeret coach, Enneagram practitioner og coach, samt konfliktmægler. Derudover har hun i nogle år læst Teologi og Diplom i ledelse.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 05.10.2018

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback