Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter på Fyn og i Syddanmark

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Dorthe Madsen

Karrierekonsulent, oktober 2016Socialrådgiver i 1993. Har praktisk erfaring fra offentlig og privat sektor. Flere års arbejde som Job- og Karrierekonsulent i a-kasser med særligt fokus på vejledning af medlemmer. Godt kendskab til arbejdsmarkedet og job-/ uddannelsesmuligheder.

Er skarp på målrettet kommunikation. Er en god sparringspartner. Certificeret i GPP-I (personlighedstest) og CSJ-metoden (coaching-socialrådgivning-jura). Har en positiv og personlig vinkel på samtalen. Forstår at give ærlig & konstruktiv feedback.

Elisabeth Ramus Nue Møller

KarrierekonsulentElisabeth giver sparring til lederens karriere og trivsel og arbejder med afdækning af kompetencer, personlig branding samt workshops om ansøgning og CV.

Hun har gennem mange år haft egen virksomhed, hvor overskrifterne har været ledertræning, medarbejderudvikling, kompetenceafklaring og undervisning. Er uddannet inden for sundhedsvæsnet. Hun har efteruddannet sig inden for ledelse og har taget en uddannelse som SparringsCoach hos LMI Inc. Texas, USA.

Lene Thorøe

Karrierekonsulent, oktober 2016Lene Thorøe har næsten 20 års erfaring indenfor beskæftigelsesområdet med hovedvægten lagt på personlig sparring, karriererådgivning og undervisning i jobsøgningens mange aspekter. Hun har erfaring som projektleder, afdelingsleder og afdelingschef på Anden Aktør-området.

Lene er uddannet voksenunderviser og er certificeret i GPP-I og Extended DISC. Herudover har hun kurser i coaching, HR og organisation.

Majbrit Grundtvig

Karrierekonsulent, oktober 2016Majbrit arbejder med personlig sparring og karriererådgivning. Hun er en erfaren sparringspartner med baggrund i mange års ledererfaring som produktions- og projektleder. Har derudover mange års erfaring fra beskæftigelsesområdet, som virksomhedskonsulent og som karriererådgiver på Fyn. Kompetencer: Alt inden for jobsøgning, karriererådgivning, afklaring, udvikling, coaching, transition. Godt kendskab til det fynske arbejdsmarked.

Poul Møller

Karrierekonsulent, oktober 2016Poul Møller giver sparring til jobsamtalen, CV og ansøgning, og han arbejder med personlig udvikling, motivation og afklaring.

Har mange års erfaring fra det private erhvervsliv og har desuden drevet selvstændig virksomhed og er uddannet maskiningeniør og internationalt certificeret Business Coach.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 15.12.2017

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback