På forårets Ledelse i Dag-konference sætter vi fokus på bæredygtig ledelse

Til maj har vi inviteret en række fremtrædende eksperter og forskere til at give deres bud på, hvordan vi som ledere bliver medskabere af en bæredygtig fremtid.

17. februar 2020

I Lederne har vi for alvor sat bæredygtig ledelse på dagsordenen og argumenterer for, at ledere både skal bidrage til bundlinjen og til verden omkring os. Men hvad er bæredygtig ledelse egentlig? Og hvordan sætter vi konkret handling bag de gode intentioner? Det vil vi forsøge at sætte ord på til forårets LEDELSE i DAG-konference.

- Vi har samlet et rigtig stærkt felt af indlægsholdere, som belyser bæredygtig ledelse ud fra både people-, planet- og profitvinklen, fortæller Helle Damsgård, programchef i Ledernes KompetenceCenter, og fortsætter:

- Blandt andet vil vi få en af verdens absolut førende klimaforskere, Sebastian Mernild, på scenen, vi vil få evidensbaserede ledelsesmetoder fra lektor Christine Ipsen, som er initiativtager til Tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv, og en af landets førende adfærdsforskere, Pelle Guldborg Hansen, vil gøre os klogere på, hvordan vi skaber bæredygtig adfærd ved hjælp af nudging.

Som noget nyt afprøver vi en konferenceapp, som erstatter en del af det papirbårne materiale, som ellers har været en uundgåelig del af konferencerne. Samtidig vil det give en bedre kundeoplevelse, idet deltagerne har det fulde konferenceoverblik via mobilen.

Konferencen ”Bæredygtig Ledelse” afholdes den 25. maj i Centralværkstedet i Aarhus og den 28. maj på Crowne Plaza i København.

Læs mere om konferencen her.