Konference om ledelse og digitalisering

Lederne sætter ledelse og digitalisering på dagsordenen i morgen, tirsdag den 18. juni ved konferencen ”Ledelse i den digitale fremtid".

17. juni 2019

I en tid, hvor digitalisering påvirker stort set alle brancher og virksomheder, er ledelse vigtigere end nogensinde. Samtidig stiller den teknologiske og digitale udvikling helt nye krav til lederrollen og lederes kompetencer. Derfor sætter vi fokus på ledelse og digitalisering på tirsdag, hvor vi har inviteret 150 frontløbere inden for ledelse og digitalisering til konference i Solen. 

- Vi er rigtig glade for at kunne huse en konference for så mange ledere, der er med til at sætte fokus på vigtigheden af ledelse, når vi taler om digitalisering, siger Birgitte Alstrøm, ledelsesrådgiver i Lederne, som også har siddet med i Ledernes Digitale Tænketank. Hun mener, det er helt oplagt, at Lederne løber med den dagsorden: 

- Hvis Danmark skal udnytte de nye digitale forretningsmuligheder til fulde, er det helt essentielt at have fokus på ledelse og de mange ledere, der skal gå forrest i virksomhederne og løfte opgaven med at få de digitaliseringen ført ud i livet. Her har vi som landets største lederorganisation både en mulighed for og forpligtelse til at understøtte ledere med viden og inspiration, siger hun. 

Hvilke lederegenskaber er der brug for i dag? 
Formiddagen byder på spændende oplæg fra blandt andre CEO i Netcompany, André Rogazcewski, og Anja Monrad, der er Senior Vice President & General Manager, Dell - Central and Eastern Europe, som begge fortæller om hvilke lederegenskaber, der er centrale i en endnu mere digital verden præget af høj hastighed, behov for agilitet, big data, automatisering, kunstig intelligens og meget mere. 

Programmet sluttes af med en paneldebat, hvor deltagere fra Ledernes Digitale Tænketank diskuterer fem vigtige pejlemærker for ledere i en digital fremtid. I tænketanken har 20 toneangivende ledere, forskere og eksperter inden for digitalisering og ledelse mødtes to gange i foråret 2019 og delt erfaringer, indsigter og anbefalinger.

Se programmet for konferencen her
Læs mere om Ledernes Digitale Tænketank