Mit Lederne

vi har brug for gode ledere

Vi er Danmarks største faglige organisation for ledere, og med mere end 115.000 medlemmer har vi et dybdegående kendskab til din hverdag som leder. 

Vi beskæftiger os hver dag med dine rettigheder, lederrollens nuancer, nye ledelsesdilemmaer og samfundets udvikling, så du er klædt på til alle aspekter af dit lederskab og morgendagens ledelsesudfordringer.

Bliv medlem

Meld dig ind med det samme, eller ring til os, hvis du vil høre mere. Vi sidder klar på telefonen mandag - fredag fra 8-17 (fredag 8-16) på 7874 7887.

Se medlemsfordele

Og få det maksimale ud af dit medlemskab.

Kontakt os

Har du spørgsmål til dit medlemskab? Ring til os fra mandag - fredag fra 8-17 (fredag 8-16) på 3283 3283.

Jeg er ...

Ledersparring, løn og vilkår

Karrieresparring og jobsøgning

Guides, dagpenge og jobsøgning

Kontraktgennemgang, løn og karriere

Efterløn, satser og udbetaling

Lederne lige nu

Lederne og DTU indgår samarbejde om masteruddannelse i bæredygtig ledelse
Lederne og DTU har indgået et samarbejde om at skabe og udvikle en ny masteruddannelse i bæredygtig ledelse. Bliv klogere på uddannelsen til vores workshop onsdag den 10. november – og få gode råd til at lede bæredygtigt.
Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret Ledernes Lønsikring som 'Bedst i test'. Lønsikringen er et tillæg til dine dagpenge, så du er dækket ind, hvis du skulle miste dit job.
Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret Ledernes Lønsikring som 'Bedst i test'. Du behøver ikke miste din indtægt, selvom du mister dit job. Tegn en lønsikring hos Lederne, og modtag et tillæg til dine dagpenge, hvis du skulle miste dit job.
Familie på ferie
Det er sidste udkald, hvis du vil undgå at miste din optjente ferie. Hvis du har optjente feriedage til gode fra miniferieåret, skal du se at få dem brugt inden årets udgang. Læs mere her om ferieloven, og hvad du skal gøre for ikke at miste dine ferie.
Mand med baby på maven og teksten Ligeligt fordelt forældreorlov

Det glæder Ledernes administrerende direktør, at det lykkedes at øremærke flere ugers barselsorlov til mænd. Lederne havde dog gerne set hele 18 ugers øremærket barselsorlov til fædrene for at skabe plads til flere kvinder i ledelse. Læs mere her.

Ledernes Konference Tour 2021 | Hold dig skarp på ledelse
På Ledernes Konference Tour i efteråret kan du blive klogere på temaerne 'Personligt lederskab', 'Ledelse i kompleksitet' og 'Følgeskab'. Programmerne varierer fra sted til sted med mange spændende indlægsholdere. Kom med!
Caroline Farberger, ICA, annemette schultz jørgensen, kønskorrektion, tranisition, diversitet, ligestilling, kvinder i ledelse, køn, ledelse, dkledelse, lederne, lederstof

Lederstof.dk fylder et år, og til den anledning har vi samlet de 10 historier, som ledere allerhelst vil læse og lytte til. Lær og hør de mest populære artikler her, og lad dig inspirere af onlinemediet om ledelse.

Læs artiklen
Jan Bøgh kender sin virksomhed ned til sidste decimal
Jan Bøgh er en nærmest tro kopi af Lars Larsen. Bare tilsat en ekstra portion struktur og ordenssans. Han kender sin virksomhed ned til sidste decimal, og han hader sjuskeri og beslutninger, der trækkes i langdrag.
Læs artiklen
Susan er mentor for Àstridur
Àstridur er mentee. Susan er hendes mentor. De kendte ikke hinanden på forhånd, men de får begge meget ud af mentorskabet, og det er der en god forklaring på, mener en ekspert i mentorskab.
Læs artiklen

Dine Medlemsfordele

 • Juridisk hjælp

  Juridisk hjælp

  Inden for 24 timer på hverdage
 • Lønsikring

  Lønsikring

  Har du råd til at miste dit job?
 • Personlig rådgivning

  Personlig rådgivning

  Om ledelse og karriere
 • Lederpension

  Lederpension

  Skræddersyet til dig som leder
 • Forsikringer

  Forsikringer

  Få op til 23 % rabat
 • Ledernetværk

  LederNetværk

  Sætter ledelse i fokus