Ansættelsesvilkår A-kassen Kurser og uddannelser Ledelse og Karriere LederNetværk Lokale afdelinger
Print Bookmark and Share

Nyheder


Aktuelt 2015
 • Det betaler sig at investere i godt arbejdsmiljø30.03.2015
  Det kan i dén grad godt betale sig for virksomheder at have fokus på arbejdsmiljø og de ansattes work-life-balance. Gevinsten er blandt andet større overskud og større vækst i omsætningen end virksomheder, der ikke prioriterer arbejdsmiljø og livsbalance højt. Det viser en ny undersøgelse fra Institut for Økonomi på Aarhus Universitet og Lederne.
 • Alarmerende stresstal for kvindelige ledere30.03.2015
  Flere kvindelige end mandlige ledere døjer med stress. Ifølge en ny undersøgelse fra Lederne baseret på svar fra 8.177 ledere er de kvindelige ledere i overtal, både når det gælder følelsen af at være stresset og andelen, som decideret har været sygemeldt på grund af stress.
Se flere 'aktueltyvefemten'

Kronikker og kommentarer 2015
Se flere 'kronikkerogkommentarertyvefemten'

Pressemeddelelser 2015
 • Hver femte leder føler sig stresset11.03.2015
  Næsten hver femte leder i Danmark har de seneste to uger følt sig stresset. Det viser en ny undersøgelse fra Lederne baseret på svar fra 8.177 ledere. Især blandt unge ledere er følelsen af stress meget udbredt. Ledernes ar-bejdsmiljøchef er stærkt bekymret over den høje andel af stressede ledere og opfordrer virksomhedernes topledere til at prioritere forebyggelse af stress langt højere.
 • Merete Eldrup kåret som årets kvindelige bestyrelsesmedlem30.01.2015
  TV2´s administrerende direktør Merete Eldrup blev fredag kåret som vinder af den prestigefyldte pris Women's Board Award.

  200 prominente gæster deltog, da Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary overrakte TV2´s direktør, Merete Eldrup, prisen som vinder af Women's Board Award. Med æren følger et stipendiat til Harvard Business School.
Se flere 'pressemeddelelsertyvefemten'

 
Nyhedsbrevet Lederne Mandag holder dig opdateret med de seneste undersøgelser og nyheder om ledelse

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Abonner på nyheder
Få nyt fra Lederne som RSS-feeds

RSS-feeds
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S
Kontakt Lederne