Ansættelsesvilkår A-kassen Kurser og uddannelser Ledelse og Karriere LederNetværk Lokale afdelinger
Print Bookmark and Share

Koncernchef i Grundfos er Årets Leder 2012


20.11.2012

Koncernchef Carsten Bjerg fra pumpeproducenten Grundfos blev i dag kåret som Årets Leder 2012 af Lederne. Det skete på konferencen Ledelsens Dag i København. Se interview med ham her.


53-årige Carsten Bjerg er uddannet ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og har været ansat i Grundfos siden 1997.

I 2000 trådte han ind i Grundfos' koncerndirektion, og siden 2007 har han haft titel af CEO og koncernchef i Bjerringbro-virksomheden, der er en af verdens førende pumpeproducenter.Carsten Bjerg er valgt af danske ledere ved en demokratisk afstemning her på Ledernes hjemmeside blandt fem kandidater. Til grund for nomineringen ligger blandt andet hans store indsats for udvikling af talenter, som har ført til, at koncernen har et globalt talentudviklingsprogram, der er dybt integreret i forretningens behov og skal være med til at sikre den fremtidige vækst.

Carsten Bjerg er den 11. modtager af Danmarks fornemmeste lederpris. Tidligere er prisen som Årets Leder gået til blandt andre Irma-direktør Alfred Josefsen (2003), direktør Jørgen Vig Knudstorp fra Lego (2006) og skoleleder på Rådmandsgade Skole på Nørrebro i København Lise Egholm (2011).

Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S
Kontakt Lederne