Ansættelsesvilkår A-kassen Kurser og uddannelser Ledelse og Karriere LederNetværk Lokale afdelinger
Print Bookmark and Share

Det samlede kontingent til Lederne bliver billigere i 2013


30.11.2012

Er du medlem af både Lederne og Ledernes A-kasse, skal du betale 48 kroner mindre i 2013 end i år, hvis du ikke betaler til efterløn.


Stadigt flere melder sig ind i Lederne, så vi nu har rundet 104.000 medlemmer. Det betyder, at Lederne for fjerde år i træk kan fastholde kontingentet for dit medlemskab af selve organisationen.

Hvad du samlet skal betale i kontingent i 2013, afhænger af dit øvrige medlemskab. Vi giver dig overblikket her.

Kun medlem af organisationen?
Dit kontingent er uændret på 517 kroner i kvartalet.
Medlem af organisationen og A-kassen?
Dit samlede kontingent er på 1.495 kroner i kvartalet i 2013. Det betyder, at dit samlede kontingent bliver 12 kroner billigere i kvartalet i forhold til 2012.

Dit samlede kontingent bliver billigere i 2013, fordi det bidrag, du som A-kasse-medlem betaler til ATP, falder næste år.

Som medlem af A-kassen betaler du desuden et lovpligtigt a-kasse-bidrag, som staten fastsætter. Fra og med januar 2013 stiger dagpengesatserne – det vil sige det beløb, du får udbetalt, hvis du bliver ledig.

I den forbindelse stiger bidraget for medlemskab af A-kassen, men da ATP samtidig falder, giver det dig en samlet besparelse på i alt 48 kroner for næste års kontingent.
Medlem af organisationen og A-kassen – samt tilmeldt efterlønsordningen?
Dit samlede kontingent er på 2.896 kroner i kvartalet i 2013. Det betyder, at dit samlede kontingent stiger med 9 kroner i kvartalet i forhold til 2012.

Dit samlede kontingent stiger i 2013, fordi staten har besluttet, at efterlønsbidraget og det lovpligtige bidrag, du indbetaler til A-kassen, skal stige. Baggrunden for dette er, at staten forhøjer dagpenge- og efterlønssatserne i 2013 – det vil sige det beløb, du får udbetalt, hvis du bliver ledig eller går på efterløn.

Samtidig falder det bidrag, du som A-kasse-medlem betaler til ATP, og det betyder, at dit samlede kontingent ender med en stigning på i alt 36 kroner næste år.
Kun medlem af A-kassen?
Dit samlede kontingent er på 1.278,25 kroner i kvartalet i 2013. Det betyder, at dit samlede kontingent bliver 7,25 kroner billigere i kvartalet i forhold til 2012.
Har du en tillægsforsikring?
Hvis du har tegnet en lønsikring via Ledernes Tillægsforsikring, betaler du – ud over dit medlemskab af organisationen og A-kassen – en samlet præmie til dels en skattepligtig ydelse under ledighed, dels en skattefri ydelse ved uarbejdsdygtighed. Fordelingen af præmien er på henholdsvis 95 procent og 5 procent. Det betyder, at Lederne ved årsskiftet indberetter 95 procent af den præmie til Skat, som du har indbetalt i år.

Kontakt os
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om dit kontingent eller forsikringer.

Skriv til os via Mit Lederne (log ind med NemID)

Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S
Kontakt Lederne