Ansættelsesvilkår A-kassen Kurser og uddannelser Ledelse og Karriere LederNetværk Lokale afdelinger
Print Bookmark and Share

Få juridisk hjælp på 24 timer

Er du blevet opsagt, eller har du fået ny kontrakt, så kan du som medlem af Lederne få en af vores jurister til at kigge den igennem, inden du skriver under.


 
Er du blevet sagt op?
Vores jurister har stor ekspertise i at rådgive dig, hvis du er blevet opsagt. De tjekker om dine rettigheder er overholdt og vurderer, om der er juridisk grundlag for at forfølge sagen.

De rådgiver dig også om, hvordan du skal forholde dig, og hvad du skal gøre i forhold til din opsigelse – så du kan koncentrere dig om at finde et nyt arbejde. Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage, når du sender din opsigelse via Mit Lederne.

Få en jurist til at tjekke din opsigelse

Har du fået ny kontrakt?
Din ansættelseskontrakt er fundamentet for din ansættelse, og har du først skrevet under, er der ingen vej tilbage. Vores jurister er eksperter i at rådgive dig omkring dine ansættelsesvilkår i forhold til din kontrakt.

Er du for eksemepl omfattet af konkurrenceklausuler? Får du det, du skal have i pension? Og hvad med ferie og barsel? Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage, når du sender din kontrakt via Mit Lederne.

Få et juridisk tjek af din kontrakt

 Bestil opkald
Udfyld og vi ringer dig op, når det passer dig
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S
Kontakt Lederne