Print Bookmark and Share
 

Konferencens program i Glostrup

Tirsdag den 7. maj 2013, Scandic Glostrup, Roskildevej 550, 2605 Brøndby


13.00 - 13.10 Velkomst
Maria Rose Thyren – afdelingsformand Lederne København Vest
13.10 - 13.40 Til tops hos MacDonalds
Lise-Lotte Helms-Olesen - HR-direktør MacDonalds
13.40 - 14.40 Flyt dig som leder
Gunnar Ørskov – direktør i Ørskov Gruppen, erhvervspsykolog, ledercoach og forfatter
14.40 – 15.00 Pause
15.00 – 16.00  Skab drivkraft og resultater
Mark Anthony - coach og motivator
Få værktøjer og inspiration til, hvordan du kan arbejde med dig selv som menneske og som leder, når ledercoachen Gunnar Ørskov går på scenen. Han giver sin store erfaring med lederudvikling og ledelse videre på en måde, der er både interessant, humoristisk og tankevækkende.  Så hvis du er klar til at rykke dig og starte en spændende udviklingsrejse, så er Gunnar manden, du skal lade dig inspirere af.


Du er ikke den samme, når du går hjem!  Pludselig er du motiveret til at handle for at nå de mål, som før føltes uopnåelige.  Mark Anthonys foredrag er kendt for at være udfordrende og banebrydende. Han leverer sine budskaber og tekniker så træfsikkert og underholdende, at de er lige til at gå til med det samme.  Hans dybde skaber lyst til refleksion og baner vejen for at sætte nye, sjovere mål.


Hør hvad der gør, at McDonald’s nu for anden gang er blevet valgt til Danmarks bedste arbejdsplads, når Lise-Lotte Helms-Olesen fortæller om, hvordan hun bevidst arbejder med at skabe engagement, stolthed og fælles forståelse i organisationen. Herudover er der en målsætning om, at medarbejderne hele tiden motiveres og udfordres og ikke mindst tilbydes faglige udviklingsmuligheder, og karrierevejen er tydelig og ambitiøs.


Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S